Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (2.57 secunde)
un cont curent deschis la BCR, in anul 2005, a carui valoare la zi este de 5.690 de lei, care in luna decembrie 2007 era de 82.000 de lei, un depozit bancar deschis la CEC, in 1997, in valoare de 11.664 de lei, un cont deschis, in 1999, la BCR, pe numele sotiei, Mihaela Geoana, in valoare de 5.780 USD, sumele fiind identice cu cele din declaratia postata in ianuarie 2008.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
aici se afla banca BCR, un cazino si, evident, masinile locuitorilor de la blocurile-turn din zona: ... In timpul zilei este problema cu parcarea din cauza clientilor bancii BCR, iar noaptea - clientii de la cazino si locuitorii", ne scrie I.N.
22.275 de lei la BCR Bucuresti, 11.664 de lei si circa 5.700 de dolari la CEC, alti 75.000 de dolari la Citibank USA, o suma de 115.517 dolari sub forma de plasament la societatea Morgan Stanley USA si "maruntisuri" de pana la circa 9.000 de lei la Unicredit Tiriac.
Expertii companiei de investitii Merrill Lynch, citati de cotidianul "Frankfurter Allgemeine Zeitung", sustin ca interesul strainilor pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) este enorm.
"BCR Constanta detine in palmares un numar substantial de clienti deponenti in valuta. Chiar daca s-a anuntat o eventuala scadere a dolarului, acestia nu au luat cu asalt banca noastra in disperarea de a-si retrage depozitele valutare”, ne-a declarat Isabela Ion de la BCR Constanta.
BCR, BRD, ING, HVB Bank, UniCredit, Raiffeisen Bank si Citibank sunt cateva banci care detin in portofoliul lor servicii de Private-Banking.
Si nu au motive sa se plictiseasca pentru ca tot anul trecut a fost si anul lansarii Ghiseului Bancar (www.ghiseulbancar.ro), publicatie electronica ce a devenit in scurt timp o adresa electronica foarte cautata de cei interesati de domeniu.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
CIS vrea ca BCR si CEC sa fie privatizate pana la sfarsitul anului Consiliul a elaborat in editia pe 2005 a Cartii Albe a investitiilor straine directe o serie de recomandari referitoare, printre altele, la sistemul juridic, la regimul fiscal, la Codul Muncii, la coruptie si la sistemul bancar.
Banca Comerciala Romana (BCR) este prima companie din Romania ale carei eforturi in lupta contra spalarii banilor se bucura de recunoastere internationala. Directorul Unitatii de Conformitate din BCR, Doru Bulata, a fost primit recent in cadrul asociatiei Certified Anti-Money Laundering Specialist (ACAMS).
BCR Leasing a lansat in cadrul targului Construct Expo un produs de finantare imobiliara in euro destinat persoanelor juridice.
In alta ordine de idei, Guvernul are in vedere listarea pe Bursa de Valori Bucuresti a unor pachete de actiuni de la Banca Comerciala Romana (BCR) si Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), dupa finalizarea proceselor de privatizare.
Unitatile BCR vor lucra in zilele de 29 iunie, 1 si 2 iulie cu publicul doar pentru a oferi servicii care nu implica utilizarea sistemului informatic al bancii, cum ar fi consiliere, acceptarea cererilor pentru credite si carduri, a conventiilor de plata a facturilor de la ATM sau accesul la casetele de valori, cu exceptia situatiilor care necesita inregistrari contabile.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un card de credit co-branded in colaborare cu Altex, destinat persoanelor fizice cliente ale companiei.
Ghiseul Bancar comenteaza ca unele banci precum CEC sau BCR vor mai pierde din clienti, in conditiile in care avansul minim la CEC pentru un credit imobiliar era de 5%, iar la BCR de 15%.
Decizia Rabobank este asemanatoare cu miscarea facuta de o alta banca olandeza in cazul privatizarii BCR. Desi s-a inscris pe lista celor interesati de preluarea BCR, ABN Amro a anuntat ca se retrage din cursa, fara a preciza motivele pentru aceasta schimbare de strategie.
Finantarea consumului o provocare pentru banci Consumul din ce in ce mai mare reprezinta o provocare majora pentru bancile romanesti, in masura in care mediul bancar are inca destule carente, a declarat la conferinta organizata de Euromoney la Dubrovnic, presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila.
Potrivit Reuters, care citeaza o sursa guvernamentala, amanarea urmatoarei etape a privatizarii CEC este legata si de stadiul privatizarii celei mai mari banci din Romania, Banca Comerciala Romana (BCR).
Potrivit acelorasi date, peste 60% din profitul net consemnat de sistemul bancar in perioada ianuarie - septembrie a fost realizat de Banca Comerciala Romana (BCR) si BRD Groupe Société Générale, cele mai mari grupuri financiare din Romania.
google-analytics.com